Aktuellt

Nyheter

110519:

Vi har investerat i en ny paketbil av märket Opel. Leverantör är Bendt Bil, Halmstad.

090310:

Vi har nu installerat 3 nya alkolås i våra bilar. Återigen av märket Foxguard, alkolåset vi har haft sedan tidigare har fungerat mycket bra.

090309:

Vi har idag tyvärr fått säga upp en person p.g.a arbetsbrist. Detta för att aktuell chaufför endast innehar B-behörighet och vi i dagsläget inte har full sysselsättning för en paketbil. Vi hoppas innerligen att vi inte skall behöva göra några mer drastiska förändringar inom den närmsta framtiden.

F.o.m 080303

kommer vi även att trafikera Båstad och Torekov med omnejd. DHL har beslutat att köra denna linje via trafikkontor Halmstad istället för Helsingborg och då har vi fått en förfrågan som vi accepterat. Vi kommer att köra med 1 lastbil + 1 mindre bil under vinterhalvåret för att under sommaren stötta upp med ytterligare en lastbil för att klara av sommarruschen. Vi ser detta som ett naturligt steg i rätt riktning då vi redan kör Laholm, Skottorp, Hasslöv och Skummeslöv i befintlig trafik.

080116:

Vi har nu installerat det första alkolåset av märket Foxguard. Det kommer att bli fler inom en snar framtid.

080110

Nytt i vagnparken: Nu har vår nya Renault Mascott kommit. Kylaggregat, baklift och en lastförmåga på 3 ton.
F.o.m 071101 slår vi ihop våra bolag Halmstads Trailerfrakt AB och Harplinge Transport AB. Det gemensamma namnet blir Harplinge Transport AB.